Vacatures

Van der Goes en Groot is een landelijk opererend ecologisch onderzoeks- en adviesbureau, dat gespecialiseerd is in een breed spectrum van praktijkgericht onderzoek en advisering, zoals inventarisatie en monitoring van vegetatie en fauna, beheer- en beleidsadvisering, digitalisering (o.a. GIS) en rapportage.

 

Vanwege een flinke toename van onze werkzaamheden, zijn wij op zoek naar een veldwerkers flora en vegetatie (periode 1 mei – 1 oktober) voor werkzaamheden door het gehele land.

Ben jij op zoek naar een baan waarbij je veldwerk koppelt aan een beoordeling op het vlak van de huidige natuurwetgeving en heb je hierin enige ervaring, dan zou je ons team in het zuiden van Holland kunnen versterken.

Wat houdt het werk in?

Je voert florakarteringen uit in de mooiste natuurgebieden van Nederland. Veelal gaat het om grote vlakdekkende karteringen die je samen met collega’s uitvoert.

Omdat je door het hele land werkt, zal je soms (vaak met collega’s) op locatie gehuisvest zijn. Dit schept een goed band met je collega’s en door deze nauwe contacten leer je de finesses van het vak het snelst.

Je stapt in als medewerker florakarteringen maar indien je ervaring hebt met vegetatiekarteringen kan je ook op dat onderdeel ingezet worden.

Wie zoeken wij?

We zoeken personen met affiniteit en liefde voor de natuur, iemand met een rijbewijs die bereid zijn op locatie te werken. Je hebt enige ervaring en affiniteit op het vlak van natuur- en soortenkennis. Ben je een enthousiaste hobbyist, heb je kennis van technieken m.b.t. florakarteringen, dan ben je geschikte voor deze baan.

Wat bieden wij?

Het gaat om een baan die je voor een deel, zelf invult en waarin je veel vrijheid hebt. Tegenover deze vrijheid staat jouw zeer flexibele houding om op verre locaties te werken.

Je wordt begeleid en opgeleid door interne deskundigen, maar je bent zelf bereid bij te leren en je te specialiseren. We kijken samen met jou waar en hoe jij het beste past in onze teams.

Je startsalaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en wordt bepaald tussen € 3021,- en € 3784,- bruto per maand. Bij eventuele voortzetting van het dienstverband behoort een doorgroei naar een functie met een salaris rond de € 5000,- tot de mogelijkheden. Dit laatste is afhankelijk van de kwaliteit van het door jou geleverd werk, én van onze orderportefeuille.

Los van het basisinkomen ontvang je een vergoeding van alle reis- en verblijfkosten, 8% vakantiegeld en 24 verlofdagen bij een volle baan. Voorts zijn er diverse andere secundaire vergoedingen. Er is een verplichte deelname aan ons pensioenfonds.

Je kan je sollicitatie sturen naar:

Van der Goes en Groot, Bovendijk 35 G, 2295 RV Kwintsheul of aan info@vandergoesengroot.nl.