Vacatures

Van der Goes en Groot is een landelijk opererend ecologisch onderzoeks- en adviesbureau, dat gespecialiseerd is in een breed spectrum van praktijkgericht onderzoek en advisering, zoals inventarisatie en monitoring van vegetatie en fauna, beheer- en beleidsadvisering, digitalisering (o.a. GIS) en rapportage.

 

Vanwege een flinke toename van onze werkzaamheden, zijn wij op zoek naar een Medewerker/projectleider wetgeving voor ons kantoor in Kwintsheul (binnenkort Rijswijk).

Ben jij op zoek naar een baan waarbij je veldwerk koppelt aan een beoordeling op het vlak van de huidige natuurwetgeving en heb je hierin enige ervaring, dan zou je ons team in het zuiden van Holland kunnen versterken.

Wat houdt het werk in?

Je voert ecologische quickscans en allerhande kleine scans uit, draait mee met het inventariseren van beschermde soorten in het kader van natuurwetgevingsprojecten maar je kunt ook, afhankelijk van je ervaring en voorkeur, meedraaien in onze grote vlakdekkend karteringen naar bijvoorbeeld vogels, flora, insecten.

Je werkt de scans en het veldwerk uit en rapporteert naar de klant, je onderhoudt contacten met de klant met betrekking tot de voortgang en de bevindingen.

Je stapt in als medewerker maar vanwege je ervaring en je organisatorische en communicatieve eigenschappen kun je desgewenst groeien naar een functie waarbij je andere medewerkers begeleidt en een meer coördinerende taak krijgt.

Wie zoeken wij?

We zoeken een persoon met affiniteit en liefde voor de natuur, iemand met een rijbewijs die in of niet te ver af woont van de regio Zuid Holland, iemand met goede vaardigheden, schriftelijk en verbaal. Enige ervaring en affiniteit op het vlak van (natuur)wetgeving of organisatiebegeleiding, maar ook natuur- en soortenkennis als enthousiaste hobbyist, maakt je geschikter voor de baan.

Wat bieden wij?

Het gaat om een baan die je voor een deel, afhankelijk van je voorkeuren en je profiel, zelf invult en waarin je veel vrijheid hebt. Tegenover deze vrijheid staat jouw zeer flexibele houding om op afwijkende tijden te werken en soms pieken in de werkdruk op te vangen.

Het aanbod van werk is gevarieerd en je wordt waar nodig begeleid en opgeleid om intern bij te leren en je te specialiseren. We kijken samen met jou waar en hoe jij het beste past.

Je startsalaris ligt tussen € 2950,- en € 3665,-. Een doorgroei naar een functie met een salaris rond de € 5000,- behoort tot de mogelijkheden.

Los van het basisinkomen ontvang je een ruime toelage voor avond- en nachtwerk (€ 12,50 netto per uur bovenop je basisloon), vergoeding van reiskosten, 8% vakantiegeld en 24 verlofdagen bij een volle baan. Ook behoort een elektrisch dienstauto tot de mogelijkheden. Er is een verplichte deelname aan ons pensioenfonds.

Je kan je sollicitatie sturen naar:

Van der Goes en Groot, Bovendijk 35 G, 2295 RV Kwintsheul of aan info@vandergoesengroot.nl.